eldra - audio video lighting rental

najam audio, video i rasvjetne opreme

O nama

eldra d.o.o.

audio video lighting rental
production services
Eldra

Od samog početka rada 1991. godine pa sve do danas, cilj nam je bio donositi novitete audio i video tehnologija na naše tržište.

Ponosni smo što smo našim klijentima uvijek mogli pružiti rješenja iznad njihovih očekivanja i na iznenađenje njihovih poslovnih partnera.

Unatrag nekoliko godina ozbiljno smo zakoračili u sferu produkcijskih usluga. Opremili smo se sa čak tri digitalne nelinearne SDI i HD SDI montaže, a u voznom parku imamo i potpuno opremljena digitalna reportažna kola za najrazličitije terenske produkcije.

Eldra

Kreativni i kvaliteni ljudi, profesionalci u svojim područjima, koji upravljaju ovom opremom uvijek su spremni otići i korak dalje, a sve u cilju što kvalitetnijeg proizvoda na zadovoljstvo naših klijenata i njihovih partnera.

Od 2006. proširili smo naše rental poslovanje sa rasvjetnom i stage opremom, na taj način zaokruživši našu ponudu.

Naši sadašnji i budući klijenti sada mogu kompletnu tehniku za održavanje pojedinog eventa naći kod nas, te smanjiti rizike i mogućnosti nekompatibilnosti među većim brojem dobavljača.

Eldra

Ovakvim načinom ciljanog širenja, pružanjem zaokruženih rješenja i inicijativom iznad očekivanja naručitelja uspjeli smo sakupiti vrlo veliku listu vjernih nam klijenata koji nam se uvijek s potpunim povjerenjem vraćaju.

Danas Eldra d.o.o. upošljava 25 stalno zaposlenih ljudi, od kojih su velika većina tehničari za zvuk, video i rasvjetu.

U produkcijskim servisima rade kreativci prepoznatljvi po svome stilu, uvijek sa zadovoljstvom prihvaćeni od naših klijenata. Radimo s većim brojem vanjskih suradnika, znalaca na područjima novih tehnologija.

Eldra

U našem voznom parku dvanaestak je raznih kamiona, kombija i ostalih dostavnih vozila koja su u stalnom pogonu.

Osim uslugom najma profesionalne audio, video i rasvjetne opreme te produkcijskim servisima, bavimo se i izradom i prodajom zaštitnih kutija (flight cases) te prodajom i servisom A/V tehnike.

Kroz zadnjih dvadeset godina bili smo sudionici u tehničkoj realizaciji mnogih znamenitih događanja u našoj državi.

Radili smo mnoge festivale poput Dore, Porina, Splitskog festivala i mnogih drugih, a našu listu klijenata krase mnoge firme zaista raznolikih djelatnosti.

Odvojite nekoliko minuta i prošetajte našom galerijom fotografija gdje smo izdvojili samo nekolicinu događaja u kojima smo sudjelovali.

Eldra Eldra