O nama

eldra

Technical production services

1993. – godina koja je označila početak poslovanja Eldre. Od samog početka pa sve do danas, glasimo kao vodeće poduzeće specijalizirano za tehničku produkciju evenata, a naš cilj je oduvijek bio donositi novitete audio, video i light tehnologija na hrvatsko tržište.

Našim klijentima uvijek nudimo najkvalitetniju opremu i uslugu i uvijek smo spremni ići korak dalje kako bi im pružili rješenja koja su iznad njihovih očekivanja. Sa ponosom možemo reći kako smo kroz više od 25 godina, uspješno izvršili velik broj glazbenih koncerata, festivala, konferencija i ostalih događanja. Upravo iz tih razloga, naši cijenjeni klijenti nam kroz cijelo vrijeme postojanja ukazuju povjerenje.

Trenutno Eldra nudi potpunu tehničku opremu za produkciju evenata, što znači da naši klijenti mogu kompletnu tehniku za održavanje pojedinog eventa naći kod nas, a to eliminira rizike nekompatibilnosti opreme među raznim dobavljačima. Veliki se naglasak stavlja na adekvatno rukovanje opremom, zbog toga u Eldri rade mladi profesionalni tehničari koji poslu pristupaju odgovorno i sa entuzijazmom.

Pogled u budućnost – Eldra planira gradnju novog jedinstvenog poslovnog središta koji će obuhvaćati preko 2000 kvadratnih metara skladišnog prostora, urede, dvorane za sastanke, servis i radionu za proizvodnju naših zaštitnih kutija. Naš cilj ostaje pružanje najkvalitetnije usluge i pružanje rješenja iznad očekivanja naših klijenata.