eldra - audio video lighting rental

najam audio, video i rasvjetne opreme

Uvjeti korištenja

Općenito

Web-stranice www.eldra.hr u vlasništvu su Eldra d.o.o. sa sjedištem u Bregani, Lug Samoborski.

Niti jedan dio navedenog web-sjedišta koji je autorsko djelo poduzeća Eldra ne smije se reproducirati bez dozvole vlasnika.

Eldra d.o.o. na svojim web-stranicama uz prethodnu kontrolu sadržaja predstavlja informacije o opremi koju posjeduje za potrebe iznajmljivanja, ali ne odgovara za potencijalne netočne informacije pružene putem svojih web-stranica. Molimo posjetitelje ukoliko uoče nepravilnosti ili greške u sadržaju web-stranica da svoje zapažanja dojave e-mailom na webmaster@eldra.hr.

Eldra d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja na web-stranicama bez prethodnog upozorenja.

Fotografije u galerijama autorsko su djelo zaposlenika i vanjskih suradnika Eldre, osim ako nije drukčije naznačeno.

Logotipi tvrtki Barco, EAW, Martin, JVC Professional, Midas Consoles, Arri Lighting, Lab.gruppen, Thomson Grass Valley i NEC, respektivno, koje se pojavljuju kao element dizajna web-stranica, koriste se u svrhu popunjavanja dizajna i promoviranja proizvoda navedenih poduzeća.

Fotografije opreme iz ponude preuzete su s web-stranica pripadajućih poduzeća, a koriste se u svrhu promoviranja te su priložene u niskoj rezoluciji.

Fotografije koje se koriste kao pozadinske slike, element su dizajna ovih web-stranica te su korištene u dobroj namjeri popunjavanja grafičkog dizajna i promoviranja uređaja s fotografija, a sukladno s uvjetima korištenja tih fotografija. Navedene slike mogu biti izmijenjene u odnosu na original radi tehničkih i grafičkih zahtjeva.

Tehničke dokumentacije, brošure i katalozi opreme dostupne za preuzimanje u PDF ili autorsko su djelo proizvođača opreme, a pružene su u svrhu informiranja posjetitelja web-stranica.

Kontakt

Za sve upite vezane za sadržaj ovog web-sjedišta molimo da se obratite e-mailom na webmaster@eldra.hr. Rado ćemo odgovoriti na svaki upit.